Kezdőlap  »  Szobák

Hiba

Kérjük adja meg az alap foglalási adatokat (Érkezés ideje, Távozás ideje, Felnőttek)!

Rendben

A Villa Toscana nyáron klimatizált, télen fűtött apartmanjai egész évben a pihenés és feltöltődés ígéretével várják Önt és párját vagy családját. Apartmanjaink mindegyikének egyedi története van, melyet az autentikus berendezés és az adott lakrészt jellemző illat mesél el. Egy-egy illat különböző érzékeket aktivál, így vendégeink is más és más élményt vihetnek magukkal a Villa Toscanában töltött napok után. Szobáinkba belépve Ön is maga mögött hagyhatja a hétköznapok nehézségeit, és a Toszkán életérzést mélyre szívva adhatja át magát a pihenésnek.

Acqua

Stúdióapartmanunk friss illata garancia a felüdülésre és az újjászületésre. Az ajtót becsukva vendégeink maga mögött hagyhatják a hétköznapok problémáit.
Ár: Ft/fő/éj
Részletek

Levendula

Apartmanunkban az illatok és a színek összjátéka teremti meg azt a pihentető légkört, amely a toszkán tájakon járva is körülveszi az utazót.
Ár: Ft/fő/éj
Részletek

Melograno

Stúdióapartmanunk illata a gránátalma titokzatosságát idézi fel, miközben gyümölcsös jellege megszólítja az érzékeket.
Ár: Ft/fő/éj
Részletek

Mimosa

Legkisebb apartmanunk a titokzatos mimózáról kapta a nevét, mely az érzékenység jelképe, hiszen a legfinomabb érintésre is szenzitíven reagál, naplemente után becsukódik, napfelkeltekor újra nyit a világ felé.
Ár: Ft/fő/éj
Részletek

Peppe Nero

Peppe Nero: határozottság és izgalom. A Peppe Nero markáns illata a nálunk pihenő családok napjait kíséri végig.
Ár: Ft/fő/éj
Részletek
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így időben értesülhet akcióinkról!

Feliratkozom