Kezdőlap  »  Házirend

Hiba

Kérjük adja meg az alap foglalási adatokat (Érkezés ideje, Távozás ideje, Felnőttek)!

Rendben

Házirend

Házirend
Üdvözöljük a Villa Toscanában!
Házirendünk azért született, hogy vendégeink segítségére legyen tereink és berendezéseink megfelelő használatában. A gondtalan pihenés érdekében, kérjük, olvassa végig szabályainkat!

Foglalás, érkezés-távozás

Ellátás

Apartmanjainkban önellátó pihenésre nyújtunk lehetőséget. Vendégeink kérése esetén reggelit biztosítunk. A kosárban átadott reggelit minden vendégünk saját apartmanjában fogyaszthatja el. A reggelit helyi termelők finomságaiból állítjuk össze.

Foglalási felételek

Apartmanjainkat telefonos vagy e-mailes egyeztetés útján foglalhatja le. A foglalás véglegesítéséhez minden esetben foglalót kérünk, melynek mértéke az első éjszaka ára. Ezt a foglalás után 3 napon belül kérjük rendezni – rózsaszínű postai utalványon vagy átutalással. Bankszámlaszám: Fazekas Judit – OTP 11773425-65315628
(mobil: 30/368-9314; e-mail: villatoscana.hajduszoboszlo@gmail.com)

Lemondás

A foglalás lemondása esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni. Időpontmódosítás a szabad szobák függvényében lehetséges.

Fizetési feltételek

A szállásdíj fennmaradó részét és az idegenforgalmi adót (500 Ft/fő/éj) megérkezéskor kell rendezni. Fizetés módja: készpénz és/vagy SZÉP kártya (OTP, K&H, MKB), banki átutalás.
Ha bármilyen okból az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik, a szállásdíjat nem térítjük vissza.

Érkezés-távozás

Az érkezés napján vendégeink 14 és 19 óra között foglalhatják el az apartmanokat, a kijelentkezés napján pedig 10 óráig kell elhagyni azokat annak érdekében, hogy a következő vendéget is tiszta apartmanokkal fogadhassuk. Ha korábban érkezne, vagy tovább szeretne maradni, kérjük, előre jelezze nekünk ezt az igényét!

Parkolás

Vendégeink számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk. Az udvaron kialakított parkolóban 3 személygépkocsi számára van hely, a vendégházunk előtti kocsibeállóban 2 autó tud parkolni.
Biztonság, az épület zárása:
Arra kérjük vendégeinket, hogy éjszaka (22 óra után) és távozáskor mind a kertkaput, mind a házajtót zárják kulcsra.

Az apartmanok használata, berendezés

WIFI-hozzáférés

Az apartmanházban ingyenes WIFI-hozzáférést biztosítunk vendégeinknek.

Dohányzás

A Villa Toscana füstmentes hely, a ház valamennyi helyiségében tilos a dohányzás, arra kijelölt hely az udvaron található. Kérjük, használják a hamutartót!

Konyha felszereltsége

Apartmanjainkban konyhasarok is található. A konyhák felszereltségét úgy állítottuk össze, hogy egyszerűbb ételek gond nélkül elkészíthetők legyenek. A főzőedények mellett minden konyhát felszereltünk mikrohullámú sütővel, elektromos főzőlappal, hűtőszekrénnyel, kenyérpirítóval és vízforralóval. Az étkezéshez tányérok, evőeszközök, poharak, bögrék, csészék is rendelkezésre állnak.

Berendezési tárgyak használata

Minden vendégünket arra kérünk, hogy az apartmanok és a ház berendezési tárgyait rendeltetésüknek megfelelően használják. Kérjük, a benti tárgyakat – ágy, ágynemű, matrac, asztalok, székek stb. – ne vigyék ki az épületből!
A kulcsok elvesztése esetén 10 000 Ft-ot számolunk fel.

Takarítás

Az apartmanokat vendégeinknek tisztán adjuk át. Kérjük, vigyázzanak a tisztaságra, lakrészüket és a házat rendezett, sérülésmentes állapotban hagyják el. Ehhez minden eszköz rendelkezésre áll. A vendégnapok alatt takarítás 3.000 Ft felár ellenében vehető igénybe. Öt napnál hosszabb tartózkodás esetén – egy vendégeinkkel egyeztetett időpontban – teljeskörű, ingyenes takarítást biztosítunk ágynemű- és törölközőcserével.

Szemétgyűjtés

Kérjük, hogy a vendégházban képződő szemetet gyűjtsék szelektív módon! A háztartási hulladékot a konyhában található szemetesben gyűjthetik. Amennyiben ottlétük alatt a szemetes megtelik, kérjük, a vendégház udvarán található kommunális hulladékgyűjtő edénybe ürítsék ki azt (szemeteszsákok a konyhaszekrényben találhatók). Külön zsákba kérjük gyűjteni az üdítős vagy ásványvizes PET-palackokat, a sörös és az egyéb alumíniumdobozokat. Ezeket a zsákokat az arra kijelölt, szelektív hulladékgyűjtő edényben kell elhelyezni.

Kérjük, ne dobják a hulladékot a WC-kbe vagy más olyan helyre, amelyet nem erre a célra használunk.

Egyéb rendelkezések

Környezettudatosság

Szívünkön viseljük környezetünk állapotát. Arra kérjük vendégeinket, hogy bánjanak takarékosan az ivóvízzel és az elektromos árammal! Amikor elhagyják a szálláshelyet, kérjük, kapcsolják le a lámpákat és az elektromos berendezéseket, illetve zárják el a vizet! Ha kint tartózkodnak, ne hagyják a légkondicionálót és a fűtést működni, valamint kérjük, ne működtessék a légkondicionálót nyitott ablak mellett!

Háziállatok

Előzetes egyeztetés után a házi kedvenceket is szívesen vendégül látjuk.
A kutyaürülék felszedésére az apartmanokban megtalálható, e célra szánt zacskót és lapátot használhatják.
Kérjük, ne hagyják kutyáikat az apartmanban hosszú időre egyedül, illetve folyamatosan ellenőrizzék kedvencüket!
Kérjük, hogy az ágyakra és a bútorokra semmiképp ne engedjék fel a háziállatokat!
A kisállatok után felszámított díj: 2 000 Ft/kisállat/éj + 20 000 Ft kaució
Vendégeink teljeskörűen felelősek azokért a károkért, amelyeket az apartmanjukban elszállásolt állat esetlegesen okoz.

Felelősségvállalás

A Villa Toscana elsősorban az aktív kikapcsolódást vagy a nyugodt pihenés lehetőségét kereső párok, családok és baráti társaságok szálláshelye. Vendéglátóként fenntartjuk a jogot, hogy azonnali hatállyal eltávolítsuk azt a vendéget, aki a házirendet súlyosan megsérti, vagy viselkedésével zavarja a többieket.
Kérjük Önöket, hogy az éjszakákat csendben töltsék el. A 22:00-7:00-ig tartó időszakban legyenek tekintettel egymásra, és ne zavarják hangoskodással a ház nyugalmát.
Mint minden háztartásban, apartmanházunkban is előfordulhat, hogy egy berendezés a helyes használat mellett is tönkremegy, meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt mielőbb jelezni felénk!

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből eredő károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak.
A Villa Toscana üzemeltetőiként nem vállalunk felelősséget vendégeink személyes tárgyaiért, vagyontárgyaiért, de mindent megteszünk vendégeink és értékeik védelme érdekében, a tudomásunkra jutott esetleges veszélyhelyzetekről tájékoztatást nyújtunk.

Kapcsolattartás

Fennmaradó kérdések esetén vagy további információért, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek valamelyikén!
Fazekas Judit: 30/3689314
Berényi Judit: 30/8609300
E-mail: info@villatoscana-hajduszoboszlo.hu

Köszönjük!

Érezze jól magát a Villa Toscanában!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így időben értesülhet akcióinkról!

Feliratkozom